Chocozoen Amaretto

0.859.35

Deze gepassioneerde chocozoenen met Amaretto zijn een mooi cadeau voor een geliefde. En heel geschikt als kerst of relatie geschenk en voor andere gelegenheden.

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Pittige amandelsmaak in de Chocozoen Amaretto

Amaretto is een zalige, zoete likeur uit Italië. Hij wordt gemaakt van de pitten van amandelen en abrikozen. Hij heeft daardoor een beetje een bittere smaak maar dat wordt helemaal goed gemaakt door het zoete van de suiker. En dat is zeker het geval in onze overheerlijke Chocozoen Amaretto. Deze chocoladekus bevat in de zoete schuimlaag het exquise Amaretto aroma. Daaromheen zit een laag van onze lekkerste pure chocolade en de finishing touch wordt verkregen door deze kus te bestrooien met bruin suikerstrooisel wat hem een bijzonder knapperige bite geeft. Deze zalige zoen Amaretto zal zeker in de smaak vallen bij liefhebbers van een pittige en nootachtige smaak.

Chocozoen met Italiaans allure

Italianen zijn echte levensgenieters en houden enorm van eten, drinken, romantiek en de liefde. Maar dan hebben ze onze chocokussen nog niet geproefd. Daar zouden ze meteen verliefd op worden. Voor deze chocozoenen hoef je niet naar Italië. En heel geschikt als kerst of relatie geschenk en voor andere gelegenheden. Ook de liefhebbers van likeur zullen deze chocozoen Amaretto zeker weten te waarderen.

Ingrediënten:

  • Schuimmassa: suiker, water, eiwit, invertsuikersiroop, stabilisator agar agar, amaretto aroma.
  • Chocolade: suiker,cacaomassa,cacaoboter,emulgator, lecithin E 322 (soja), aroma vanille.
  • Wafel: tarwebloem, tarwezetmeel,plantaardige-olie (zonnebloem), suiker,caramelsuikersiroop, rijsmiddel, natriumcarbonaat (E500), cacaopoeder sterk ontvet, zout , roompoeder, natuurlijke aroma.
  • Suikerstrooisel: suiker, zetmeel mais & tarwe,cacaopoeder sterk ontvet, glucosesiroop.

Voedingswaarde per 100 gram

  • Energie: 1501 KJ/356 kcal
  • Eiwitten: 3,2 g
  • Koolhydraten 61,8g waarvan suiker 60,2
  • Vet 10,7g waarvan verzadigde vetzuren 6,3g
  • zout:0,1g

Extra informatie

Hoeveelheid

1 stuks, 10 Stuks, 11 Stuks, 12 stuks Voordeel verpakking, 2 stuks, 3 Stuks, 4 Stuks, 5 Stuks, 6 Stuks, 7 Stuks, 8 Stuks, 9 Stuks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chocozoen Amaretto” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *