Chocozoen Latte Macchiato

0.859.35

een deftige naam voor een deftige Chocozoen , die gevuld is met een romige koffie smaak , Latte Macchiato , omhuld met witte chocolade.

Beschrijving

Deftige Chocozoen met koffie smaak

De glanzende topping van gouden suikerstrooisel geeft deze Chocozoen Latte Macchiato een chique uitstraling. En net als de koffie specialiteit heeft deze choco kus een heerlijke romige smaak. Niet in de laatste plaats door de cacaoboter in plaats van cacaopoeder in de witte chocolade waarmee de chocozoen omhuld is. Als je er een hapje van neemt smelt de chocolade op je tong en proef je subtiel de krachtige koffiesmaak die verzacht wordt door de luchtige schuimvulling. Een feestelijke zoen die een perfecte combinatie vormt met een kopje espresso, koffie, Café Latte of natuurlijk een Latte Macchiatto. Maar is ook bij thee of warme chocolade melk een heerlijke lekkernij.

Latte Macchiato, een feestelijke Chocozoen

Lekker voor elke dag natuurlijk maar deze Chocozoen Latte Macchiatto is door zijn feestelijke uitstraling ook perfect voor op de kersttafel, voor bij een huwelijk of een andere feestelijke gelegenheid. Een Chocokus met allure zou je kunnen zeggen. Met een volwassen smaak. Laat ons er een foto, tekst of afbeelding  op aanbrengen en  de Chocozoen Latte Macchiato wordt nog specialer voor die ene bijzondere dag. Laat je betoveren door zijn zoete zachtheid en de heerlijke romige koffiesmaak.  Ook de Chocozoenen met nootsmaken combineren er goed bij.

Ingrediënten

  • Schuimmassa: suiker, water, eiwit, invertsuikersiroop, stabilisator agar agar, koffie aroma, kleurstof conserveermiddelen E150c
  • Chocolade: suiker, cacaoboter, volle melk poeder, weipoeder, emulgator lecithin E322, aroma vanille.
  • Wafel: tarwebloem, tarwezetmeel, plantaardige olie (zonnebloem), suiker, caramelsuikersiroop, rijsmiddel natriumcarbonaat (E500),cacaopoeder sterk ontvet, jodium, roompoeder, natuurlijke aroma.
  • Strooisel mocca-chips: suiker, cacaopoeder,water ,cacoaboter, aroma, glucosesiroop, koffiepoeder.

Voedingswaarde per 100 gram

  • Energie: 1881 KJ/447 kcal
  • Eiwitten: 3,7 g
  • Koolhydraten: 68g waarvan suiker 67g
  • Vet: 15g waarvan verzadigde vetzuren 8,9g
  • zout: 0,1g

Extra informatie

Hoeveelheid

1 stuks, 10 Stuks, 11 Stuks, 12 stuks Voordeel verpakking, 2 stuks, 3 Stuks, 4 Stuks, 5 Stuks, 6 Stuks, 7 Stuks, 8 Stuks, 9 Stuks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chocozoen Latte Macchiato” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *